Adresgegevens

   
 

 

Hof Vlugtenburg 5
4388 MZ Oost-Souburg

Telefoon: 0118-638777

Ook op Facebook!


Voor onze privacyverklaring klik hier


 

 

Over Patricia O'Halloran

   

 

Samen met enkele Zwitserse collega’s introduceerde Patricia O`Halloran de uit Zwitserland afkomstige TFM-methode in Nederland. Ze volgde de opleiding in London en runde daarna in deze stad een instituut.

Vervolgens kwam zij met haar Zwitserse collega’s naar Nederland om te helpen met de training van de Nederlandse meisjes. Na 1 jaar de opleiding in de verschillende Nederlandse instituten te hebben gevolgd, besloten de licentiehouders van de TFM Methode ook een instituut in Zeeland te gaan openen.

In februari 1986 trad Patricia bij hen in dienst, zij voelde zich in Zeeland thuis en keerde niet terug naar Londen. In 1991 is Patricia eigenaresse geworden van “Swiss Figure” in Middelburg. Na jarenlange ervaring had Patricia haar eigen idee hoe te werken met de TFM Methode en hoe deze het beste voor haar cliënten te benutten. In 1995 besloot zij de praktijk te verkopen. Daarna opende Patricia een praktijk aan huis. Zij koos voor een kleinschaligere aanpak, zodat zij haar cliënten meer persoonlijke aandacht kan geven en doelgerichter.

In de laatste 25 jaar is er veel veranderd in de afslankwereld. Men moet meer bewegen en gezonder eten, het overgewicht mindert en het figuur wordt strakker.

“Het werk op deze manier bevalt mij en de cliënten prima want er is altijd resultaat. Geen bindende contracten en een prettige omgeving waar u met plezier uw training afwerkt. Waar een wil is, is een weg!”